SEAT erbjuder mobilitetslösningar för alla behov och förutsättningar. I vårt modellprogram hittar du såväl små smidiga bilar som flexibla SUV:ar. Kör utsläppsfritt med våra laddhybrider eller med vår helelektriska moped. Välkommen in till oss så hittar vi den perfekta modellen för just dig.

SEAT IBIZA

En av de mest omtyckta modellerna i småbilsklassen som nu blivit ännu snyggare, säkrare och roligare att köra. Med modern, intuitiv interiör, full uppkoppling och attraktiv standardutrustning. 

SEAT ARONA

Arona är en smart crossover för dig som uppskattar en extra hög körposition samt möjligheten att välja färg på tak och kaross för att ge din bil det lilla extra. Körglad och kompakt, men ändå rymlig och effektiv. 

SEAT LEON 5D

Med sin kompakta utsida och rymliga insida är Leon en av våra mest uppskattade modeller. Snyggast i klassen, välutrustad och fullt uppkopplad. Framröstad till "Bästa bilköp i Europa 2021".

SEAT LEON SPORTSTOURER

Sportstourer är vår Leon i kombiutförande med plats för både familjen och upp till 1600 liter i bagageutrymmet. Bekväm och sportig i ett, trygg och säker samt välutrustad från start. Stort urval av motorer och tillgänglig även som plug-in hybrid.

SEAT ATECA

Ateca är en smidig och körglad SUV som både du och dina passagerare garanterat kommer trivas i. Utrustad med den senaste tekniken och avancerade säkerhetssystem. Finns i både FR och Xperienceutförande.

SEAT TARRACO

Tarraco är vår största SUV med plats för hela familjen. Flexibel och rymlig med avancerade säkerhetssystem och hög utrustningsnivå. Finns med upp till sju säten. 

SEAT MÓ 50

Vår helt nya moped, SEAT MÓ 50,  är det nya eldrivna sättet att smidigt och lätt ta sig fram. Kraftfull och effektiv med en räckvidd på upp till hela 172 km för att klara pendlingen till och från jobbet och även lite längre helgutflykter.

LÄS MER