CUPRA är mer än bara ett bilmärke, det är en livsstil. Vi vill utmana de traditionella koderna i bilbranschen och erbjuda modeller med passion, okonventionell design och innovativ prestanda. Välkommen in och upptäck vårt modellprogram.

CUPRA BORN

100% eldriven omfamnar CUPRA Born din passion för bilkörning men på ett mer hållbart sätt. Den maximala effekten på 204 hk ger dig en elektrisk räckvidd på upp till 548 km.

CUPRA FORMENTOR

En elegant SUV-coupe med 100% CUPRA DNA. Maxad exteriördesign kombineras med innovativa tekniska lösningar, högsta säkerhet och komfort. Välj laddhybrid för prestanda i kombination med eldriftens alla fördelar. 

KOMMER 2024: CUPRA TAVASCAN

Unik har fått en ny innebörd. Under 2024 lanseras CUPRA Tavscan - en elektrisk SUV Coupé med slående design, progressiv teknik och en räckvidd på upp till 547 km.  

CUPRA LEON 5D

Lika snygg inuti som utanpå med nydesignade fälgar, LED-strålkastare och integrerat bakljus. Fullutrustad, flexibel och uppkopplad för en optimal körupplevelse.

CUPRA LEON SPORTSTOURER

Det bästa av två världar: maximal prestanda med utrymme för hela familjen. Fullutrustad, flexibel och uppkopplad för en optimal körupplevelse. Vill du ha möjlighet att köra utsläppsfritt väljer du vår plug-in hybrid.

CUPRA ATECA

Att köra SUV har aldrig varit roligare. Utrustad med den senaste teknologin och avancerade säkerhetssystem, 4Drive samt DSG automat är den det perfekta valet för dig som söker ren körglädje .

ELEKTRISK PRESTANDA

CUPRAs elbilar och laddhybrider är för dig som inte vill kompromissa. Innovativ teknik som kombinerar el och estetik, prestanda och utsläppsfri körning med lång räckvidd. 

LÄS MER