Meny
Dec 22, 2022

URSÄKTA RÖRAN!

Vi på JL bilar älskar utmaningar och brinner för att utvecklas. Just nu pågår en omfattande ombyggnation av vår nybilshall för CUPRA och SEAT.

URSÄKTA RÖRAN VI BYGGER OM

Vi på JL bilar älskar utmaningar och brinner för att utvecklas. Just nu pågår en omfattande ombyggnation av vår nybilshall för CUPRA och SEAT. JL bilar storsatsar för framtiden och den är minst sagt ljus. Vår nya bilhall kommer kännas ännu mer välkomnande för dig som kund som förutom en trevlig miljö för våra kunder så kommer vi få plats med 9 nya CUPRA och SEAT.

Älskade SEAT! Sedan 1994 har JL bilar varit en av de största återförsäljare av det spanska bilmärket. En bil som numera finns i varenda gathörn och på varenda parkering med 1000 tals nöjda och lojala kunder. Ibiza, Arona, Leon, Ateca & Tarraco. Alla med fokus på design och ekonomi . Nyligen läste vi om att SEAT tillsammans med stöd från Spanska staten kommer bygga ny fabrik för EL-bilar och batteritillverkning. Det är en fröjd att tillhöra en organisation som ligger i framkant med ny teknik och klimatfokus. Läs mer på länken nedan. Varmt välkommen till JL bilar i Kalmar, Kör försiktigt!

Se mer om SEATs storsatsning