Meny
Dec 22, 2022

GOD JUL Från JL-BILAR

Nu lämnar vi snart 2022 bakom oss och blickar framåt. Att just blicka framåt tycker jag är en fantastisk känsla spännande och utmanande. Att få kliva in på JL bilar den 2 Januari och veta att i år har vi sålt 0 bilar och när år 2023 är slut så skall vi gärna levererat 1200 Nya och begagnade bilar till nöjda kunder.

Nu lämnar vi snart 2022 bakom oss och blickar framåt. Att just blicka framåt tycker jag är en fantastisk känsla spännande och utmanande. Att få kliva in på JL bilar den 2 Januari och veta att i år har vi sålt 0 bilar och när år 2023 är slut så skall vi gärna levererat 1200 Nya och begagnade bilar till nöjda kunder. För JL bilar så är det viktigt att alla får vara med och vi är med och bidrar till rörelse och glädje. Under 2022 har vi stöttat flertalet idrottsföreningar b.la. Basket, Fotboll, Hockey, Futsal, Friidrott men vi stöttar även dem som hjälper andra t.ex. Stadmissionen i Kalmar och Ankarstiftelsen där vi under hösten hjälpt till med att bygga en skolsal i Colombia. Kan vi bidra till bättre förutsättningar så gör vi gärna det.

Vårt nya spännande koncept "CUPRA GARAGE" är snart färdigbyggt och jag kan säga att de blir fantastikt häftigt och en superfin miljö att visa upp våra fina CUPRA och SEAT i. Såklart missar ni inte en kopp av vårt berömda kaffe.

Nedan följer några Julklappstips för er som inte handlat färdigt. Vi på JL bilar önskar er en riktigt God Jul och lycka till med det nya året. Kör försiktigt! // Henric Ipsen & Team JL bilar i Kalmar

  • Julklappstips! 2 st grymt fina CUPRA Formentor TSI 150 Automat står klara för leverans innan 31/12. Färg Graphnegrey metallic, Edition paket och CUPRA 19" fälgar. Privatleasing 3580:- vid 10.000:- kontant. Vi erbjuder såklart även köp och avbetalning samt företagsleasing. 
  • Succebilen, SEAT Arona med Automat. Privatleasing för denna SUV ligger på från 2495:- vid 10.000:- kontant.